Vaihtuvakuva
Vaihtuvakuva
Vaihtuvakuva
Vaihtuvakuva
Vaihtuvakuva

Lanternan sisustussuunnittelijat

Kysy sisustamisen ammattilaiseilta. Lanterna tekee yhteistyötä AJK-Sisustussuunnittelijat ry:n kanssa. Ota meihin yhteyttä!

Suunnittelijat

Marjan kädenjäljen tunnistaa ajattomista sisustusratkaisuista, joita leimaavat selkeys, linjakkuus ja käytännöllisyys. Hänen valttejaan ovat empaattisuus, hyvä värisilmä ja tarkkuus yksityiskohdissa.

www.cocovisio.fi

Maarit Heikkinen luo tasapainoisia koteja ja sitä kautta kokonaisvaltaista hyvää oloa! Sisustussuunnittelijana suunnittelen toimivia, laadukkaita ja kestäviä tilaratkaisuja, joissa viihdyt ja tunnet olosi kotoisaksi. Ammattilaisena tuon sisustussuunnitteluun kokonaisvaltaista näkemystä ja kokemusta!

http://sisustusmaaritheikkinenblogi5.webnode.fi

Olen sisustussuunnittelija, LKV ja varatuomari – asumisen moniosaaja. Sisustan koteja ja toimistoja, suunnittelen remontteja, tarjoan juridisia palveluita asumisen ympärillä ja myyn asuntoja – välitän asumisesta. Kuuntelen asiakkaan toiveita ja pyrin luomaan hänelle ihanneratkaisun. Erityinen intohimoni on vanhojen tilojen kunnostaminen, suunnittelu eettisesti esteettisellä ja ajan henkeä ilmentävällä tavalla sekä persoonalliset ratkaisut.

www.maijanmaailma.fi

Koti kertoo tarinaa. Se kertoo asukkaista, muistoista, unelmista ja elämäntilanteista. Se on kerrostumia elämästä. Kertooko Sinun kotisi omaa tarinaasi? Aina kalusteet eivät löydä paikkaansa, värit riitelevät keskenään tai tila tuntuu ahtaalta. Autan Sinua löytämään kalusteille paikat, harmoniset värit kotisi sisustukseen ja tilaa elämälle. Löydämme yhdessä ratkaisun hankalimpaankin tilaan. Koti on tila tarinoille, elämälle. Yhdessä kerromme kotisi tarinaa.

www.satulyyti.fi

Kestäviä ja ihmisläheisiä tila- ja sisustusratkaisuja arjen kohtaamisiin

www.designsocial.fi

Olen käytännönläheinen suunnittelija.
Kiinnostukseni kohteena ovat tavalliset suomalaiset kodit ja julkiset tilat.

 www.marikasisustaa.fi www.sisustussuunnittelijat.pro

Löydä meille

Tässä ja nyt

Ajankohtaista

 • Lundian myymälä uudistunut

  Lundian myymälä on kokenut uudistuksen! Seinät on maalattu, kaikki kalusteet on vaihdettu uusiin ja esillä on sekä klassisia kirjahyllyjä, työpisteitä ja...

  » Lue lisää
 • Unikulma - Puhtaalla vuoteella APUA ALLERGIAOIREISIIN

  Koska vietämme sängyssä noin kahdeksan tuntia vuorokaudessa, se on erittäin otollinen paikka epäpuhtauksille. Vuoteeseen kertyy yön aikana rasvaa, hilsettä ja...

  » Lue lisää
 • Ilmaista sisustusneuvontaa Lanternan jouluisina kampanjaviikonloppuina

  Lanternassa järjestetään jouluiset kampanjaviikonloput 19.-20.11. ja 3.-4.12. Lanterna on tuolloin täynnä jouluisia yllätyksiä, mahtavia tuotetarjouksia ja AJK:n sisustussuunnittelijat antavat ilmaista...

  » Lue lisää

Kaikki uutiset »