Vaihtuvakuva
Vaihtuvakuva
Vaihtuvakuva
Vaihtuvakuva
Vaihtuvakuva

Ajankohtaista

Lundian myymälä uudistunut

19.04.2017

Lundian myymälä on kokenut uudistuksen! Seinät on maalattu, kaikki kalusteet on vaihdettu uusiin ja esillä on sekä klassisia kirjahyllyjä, työpisteitä ja kaappeja että moderneja lipastoja, senkkejä ja seinähyllyjä. Lundian mallistoon kuuluu myös sänkymallisto Lundia Lofty ja Jukka Korpiheten suunnittelemat valaisimet. Myymäläuudistuksen suunnitteli Lundian omat lahjakkaat sisustusammattilaiset Pauliina Lope ja Roosa Ryhänen.Kuvaus Anders Lönnfeldt ja stailaus Pauliina Lope.


Unikulma - Puhtaalla vuoteella APUA ALLERGIAOIREISIIN

19.04.2017

Koska vietämme sängyssä noin kahdeksan tuntia vuorokaudessa, se on erittäin otollinen paikka epäpuhtauksille. Vuoteeseen kertyy yön aikana rasvaa, hilsettä ja hikeä, jotka voivat aiheuttaa allergiaoireita, silmä- ja poskiontelontulehduksia. Kun sänkysi on puhdas, on helpompi hengittää ja nukkua. Heräät ilman tukkoista nenää tai rähmäisiä silmiä. 

Lue lisää osoitteesta www.unikulma.fi/kampanja.


Ilmaista sisustusneuvontaa Lanternan jouluisina kampanjaviikonloppuina

11.11.2016

Lanternassa järjestetään jouluiset kampanjaviikonloput 19.-20.11. ja 3.-4.12.

Lanterna on tuolloin täynnä jouluisia yllätyksiä, mahtavia tuotetarjouksia ja AJK:n sisustussuunnittelijat antavat ilmaista sisustusneuvontaa molempina viikonloppuina lauantaisin 19.11. ja 3.12. klo 10-16 ja sunnuntaisin 20.11. ja 4.12. klo 12-15.

Lauantaina 3.12. juhlimme joulun tuloa Joulupukin ja tonttujen kera sekä tarjoamme pieniä jouluisia herkkuja koko perheelle.


Hong Kong avajaiset

04.04.2016

Hong Kong Lanterna avaa torstaina – tarjolla keittoa 3000 avajaisvieraalle klo 10.00 alkaen.

Hong Kog –tavarataloketju avaa torstaina 7.4. klo 7.00 myymälän Lanternaan. Avajaispäivänä on luvassa lohikeittoa klo 10.00 alkaen, ilmapalloja ja älyttömiä avajaishintoja. Avajaisia varten Lanternan pihaan tulee vessapaperikontti.

Avajaisviikonlopun aukioloajat:
To 7.4. klo 7-20
Pe 8.4. klo 9-20
La 9.4. klo 9-18
Su 10.4. klo 10-18Tervetuloa!


UUSIA IDEOITA KEVÄTKOTIIN 2-3.4.2016

22.03.2016

Pulmana sopivat väriyhdistelmät, materiaalivalinnat tai kalusteiden mittasuhteet? Kaipaako kotiisi ideoita toimivista säilytysratkaisuista? Tule kysymään neuvoa Lanternan sisustusklinkalle!
AJK-Sisustussuunnittelijat ry:n ammattitaitoiset suunnittelijat neuvovat ja opastavat Lanternan Sisustusklinikalla lauantaina 2.4. klo 10-16 ja su 3.4. klo 12-15. Klinikan vastaanottoaika 15 min/asiakas.

Lanterna juhlii synttäreitä 25.-27.9.15

14.09.2015

Lanterna juhlii synttäreitä 25.-27.9.15

Luvassa on upeita synttäritarjouksia, ohjelmaa ja tapahtumia sekä tietysti talon täydeltä uusia ideoita syyskotiin!


Kevät uutisia

01.04.2015

Kevät saapuu kuitenkin!
Lanternassa on satoja ihania kesäkalusteita, valikoima on nyt parhaimmillaan.
Kalusteita pihalle, terassille, parvekkeelle tai vaikkapa mökille, mielesi mukaan.

Kevään juhliin voit myös hankkia uudet irto- ja kiintokalusteet koko kotiin kätevästi saman katon alta, Lanternasta.


Radio City / Kiekkoradio

09.01.2015

RadioCity/kiekkoradio selostaa kaikki HIFK:n ottelut suorana kanavallaan!

Lähde nyt mukaan huimaan avaus- ja lopputulosmaaliveikkaukseen, jossa voit voittaa etuja ja palkintoja Lanternan liikkeisiin!
VEIKKAA JA VOITA www.radiocity.fi/jaakiekko

hifk  radiocity


Kaipaatko inspiraatiota joulusisustukseen?

12.11.2014

Moni miettii juuri nyt miten muuttaa arjen sisustusta joulun juhlaan.

Selailemme lehtiä ja surffaamme netissä inspiroituen kaikesta siitä mitä voisi tehdä. Joulun työt listataan ja aikataulutetaan, kunnianhimoisemmat ovat jo valmistelut aloittaneet!

Siivoamalla nurkat ja järjestelemällä kaapit ensin saamme mahtavasti hyvää mieltä kierrättämällä kaiken ylimääräisen tai pakkaamalla ne tulossa oleviin joulupatakeräyksiin. Kurkistella viime jouluisia koristeita ja miettimällä niihin täydennystä. Muistelemalla mitä olenkaan antanut läheisille ja ystäville  edellisenä vuonna joululahjaksi.

Meillä Lanternassa on yhden katon alla runsaasti sisustus- ja lahjaideoita erilaisiin joulun juhla- ja arkisisustuksiin. Ammattitaitoinen myyntihenkilöstö opastaa ja auttaa, teet sitten isoa tai pientä juhlaa. 

Älä kierrä kehää vaan tervetuloa inspiroitumaan Lanternaan!


Syksyllä sisustetaan

10.10.2014

Syksyn tullessa tekee aina mieli vähän päivittää kotia kesän auringon ja kirkkaiden värien jälkeen. Uudet syvät, luumun ja lilan värit kilvoittelevat uuden tummaa puhuvan keltaisen ja kuparin  värien kanssa. Mikä sen ihanampaa kuin päivittää olohuoneeseen uudet värit ja käpertyä lämpimiin väreihin vesisateen ropistessa ulkona tai nauttia uuden, ergonomisen sängyn laadusta!

Meillä Lanternassa voit toteuttaa tämän kaiken yhden katon alta: inspiroitua  ja nähdä kaikki merkittävät liikkeet ja tuotteet, saada sisustusvinkkejä tai remontoida pikkurahalla ja vaikkapa järjestellä kaapit uusiksi. Tehdä isommankin muutoksen joulua kohti. Me olemme täällä sinua varten. Tervetuloa parhaaseen kodin sisustuskeskukseen, metrolla, bussilla tai fillarilla.

P.S. On meillä myös iso, ilmainen parkkipaikkakin. 


Uusi liike Comea-Store avataan Lanternaan

01.04.2014

TULOSSA PIAN! Uusi kotimainen liike, Comea-Store avaa uuden oven kodin säilytysjärjestelmiin!


Löydä meille

Tässä ja nyt

Ajankohtaista

 • Lundian myymälä uudistunut

  Lundian myymälä on kokenut uudistuksen! Seinät on maalattu, kaikki kalusteet on vaihdettu uusiin ja esillä on sekä klassisia kirjahyllyjä, työpisteitä ja...

  » Lue lisää
 • Unikulma - Puhtaalla vuoteella APUA ALLERGIAOIREISIIN

  Koska vietämme sängyssä noin kahdeksan tuntia vuorokaudessa, se on erittäin otollinen paikka epäpuhtauksille. Vuoteeseen kertyy yön aikana rasvaa, hilsettä ja...

  » Lue lisää
 • Ilmaista sisustusneuvontaa Lanternan jouluisina kampanjaviikonloppuina

  Lanternassa järjestetään jouluiset kampanjaviikonloput 19.-20.11. ja 3.-4.12. Lanterna on tuolloin täynnä jouluisia yllätyksiä, mahtavia tuotetarjouksia ja AJK:n sisustussuunnittelijat antavat ilmaista...

  » Lue lisää

Kaikki uutiset »